Zbog kvarova na elektromreži, koje su izazvale velike snežne padavine na području Ivanjice, bez struje je preko 1000 potrošača. Trenutno struje nema u Bratljevu, Močiocima i Osonici.

Zbog snega na putevima ivanjičke opštine, kao i na pojedinim saobraćajnicama u Dragačevu, autobuski saobraćaj u ranim jutarnjim satima odvijao se sa manjim poteškoćama.

Proteklog vikenda u Čačku su se dogodile četiri saobraćajne nezgode u kojima je povređeno šesnaest osoba, od kojih je jedna zadobila teške telesne povrede.

Ovog jutra na čačanskoj Zelenoj pijaci je dobra ponuda voća i povrća, ali su kiša i niske temeprature, učinili da posećenost bude manja no inače.

Ekipe čačanske Elektrodistribucije obavljaće u ponedeljak, 7. aprila, radove na održavanju trafo stanice, zbog kojih će doći do obustave u isporuci električne energije od 9:00 do11:00 sati u Atenici, u ulicama 49, 65, 66 i 67. 

Apoteka "Dr Momčilo Katanić" na Gradskom šetalištu u Čačku, biće dežurna još danas, a od 7. aprila, dežurstvo preuzima apoteka "Dr Dragiša Mišović“ koja se nalazi u Skadarskoj ulici.

Ovog jutra na čačanskoj pijaci je dobra ponuda voća i povrća, od čega treba izdvojiti jagode koje su sada već u redovnoj ponudi pijačnih prodavaca.

U petak, 4. aprila, zbog radova na niskonaponskoj mreži, bez električne energije od 09:00 -14:00 časova, biće potrošači u Prislonici, od doma ka Glišićima, a od 09:00 -14:30 časova struje neće imati zasesok Ognjanovići u Zablaću.

U Gornjem Milanovcu je došlo do smene apotekarskih dežurstava, pa će do 15. aprila biti dežurna apoteka "Takovski Ustanak" koja se nalazi u Rajićevoj ulici.

U centru Čačka, između bivšeg Doma vojske i zgrade Elektrodistribucije, prošle nedelje su postavljena dva podzemna kontejnera kapaciteta 5m³.

Strana 1 od 71