U Đeraću se jutros izlila Belica, usled čega je, danas oko 12,30 časova, došlo do prekida saobraćaja na regionalnom putu Guča - Lučani kao i na lokalnom putu prema Pilatovićima.

Pripadnici užičke policije, odredili su meru zadržavanja do 48 sati za D.M. (52) iz Korenite kod Loznice i D.R. (30) iz Požege, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i ometanje ovlašćenog lica u obavljanju poslova bezbednosti i održavanja javnog reda i mira.

Lučanska policija rasvetlila je juče krivično delo teška krađa izvršeno u martu prošle godine. Pod sumnjom da je počinio ovo krivično delo, priveden je N.J.(27) iz Lučana. 

Po odobrenju Višeg javnog tužilaštva u Čačku, kriminalistička policija je odredila meru zadržavanja P.S. (1978) iz Starčeva kod Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica i krivično delo falsifikovanje službene isprave.

Policijski službenici Policijske uprave u Užicu i Policijske stanice u Čajetini, saslušali su u svojstvu osumnjičenog N.A.(33) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio šest krivičnih dela teška krađa, jedno krivično delo teška krađa u pokušaju i dva krivična dela krađa na teritoriji opštine Čajetina.

Čačanska kriminalistička policija odredila je meru zadržavanja D. T. (33) iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet doping sredstava i nedozvoljena trgovina. 

Jutros oko 8,30, dva nepoznata maskirana i naoružana lica opljačkala su ekspozituru Čačanske banke koja se nalazi na raskrsnici ulica Kralja Petra i Vojvode Stepe u Požegi. Tom prilikom povredili su čuvara udarivši ga u predelu glave i iz blagajne odneli oko 1,5 miliona dinara. 

Sinoć, oko 19,30 časova, u Prijevoru je, putnički voz koji je saobraćao na relaciji Kraljevo-Požega, udario je NN lice koje se kretalo prugom i usmrtio ga na licu mesta.

U Atenici je jutros, oko 8h, pronađeno beživotno telo M.T. (1948) iz ovog naselja, sa vidljivim tragovima nasilja, koji ukazuju na ubistvo.

Policijski službenici Policijske uprave u Užicu i Policijske stanice u Bajinoj Bašti saslušali su u svojstvu osumnjičenih N.J. (25), B.P. (35), M.D. (35), D.L. (28) i K.J. (52), svi iz Bajine Bašte, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili devet krivičnih dela teške krađe, na štetu Javnog preduzeća Elektromreža Srbije, postrojenje u Beserovini.

Strana 1 od 14