Претрага
[rstr_selector]

Задржавања на граничном прелазу Хоргош на излазу из земље дужа од два сата

Викенд за нама прошао је у знаку успорене вожње на местима на којима је било ванредних застоја на путевима као и на фреквентним граничним прелазима на којима је интензитет саобраћаја и даље појачан.

На граничном прелазу Хоргош на излазу из Србије колона је и даље дуга, а задржавања су вишесатна. На прелазима Келебија и Бачки Брег чека се око сат времена на излазу из земље. Задржавања на граничним прелазима са Хрватском и на граничном прелазу Градина са Бугарском су до пола сата. На прелазу Прешево, стање на излазу из земље је променљиво а задржавања су од 30 до 60 минута. На граничном прелазу Гостун са Црном Гором, путничка возила на излазу из земље чекају око 45 минута.

Радови на путевима и данас могу успоравати вожњу на деоницама на којима се возила наизменично пропуштају или се саобраћај преусмерава на алтернативне правце.

У привременом режиму за саобраћај је отворена новоизграђена кружна раскрсница обилазнице око Горњег Милановца у Клатичеву, док су затворени краци кружне раскрснице ка Такову односно ка ауто-путу и ка Крагујевцу.

Од данас до четвртка 22. августа на ауто-путу у смеру Београд – Горњи Милановац, од петље Сурчин југ до петље Љиг, изводиће се редован преглед портала за саобраћајну сигнализацију, због чега ће се за саобраћај наизменично затварати возне или претицајне траке, а саобраћај ће бити преусмерен на слободну  траку.

Поделите вести