Претрага
[rstr_selector]

Најава искључења са водоводне мреже на подручју Горњег Милановца

Због радова који се изводе на водоводној мрежи у Горњем Милановцу, до 11 сати без воде ће бити виши делови Бруснице. Потрошачи у улицама Првомајској и Господара Јеврема воду неће имати до 12 сати, док ће у Солунској улици прекид у снабдевању водом трајати до 14 часова.

У току санација квара на водоводној мрежи у Љубићу

У току преподнева ће се радити на санирању квара у Улици Гвоздена Пауновића код броја 250 у Љубићу где је пукла водоводна цев. Водоснабдевање није у прекиду, али је током извођења радова на поправци квара могуће краткотрајно искључење воде у делу ове улице.

Због квара на далеководу без струје Горњи Бранетићи, Озрем и Рајац

На подручју Горњег Милановца за данас нема планских искључења струје, а тренутно је у квару далековод за Горње Бранетиће, Озрем и Рајац. Радници милановчке Електродистрибуције су на терену и раде на поправци квара, а нормализација у снабдевању струјом се очекује у току преподнева.

Искључења струје на подручју Чачка због радова на сечи растиња

Због радова на сечи растиња у зони далековода, од 7 до 11 сати без струје ће бити корисници у делу Коњевића према Растокама и у делу Љубића, насеље Мариновићи, а од 11.30 до 14.30 корисници у делу Коњевића, и у Прељинској и Љубићкој Балузи.