Претрага
[rstr_selector]

Земунски камерни оркестар у петак у Гостиљу

У оквиру Летњег фестивала „Културна тура”, који организује Културни центар Златибор, у петак 5. јула поред водопада у Гостиљу наступиће Земунски камерни оркестар, који ће изводити композиције светских аутора класичне музике, познату филмску и традиционалну српску музику. Почетак концерта је заказан за 18 часова.

Прекид у водоснабдевању у појединим деловима Горњег Милановца због радова на мрежи

У Горњем Милановцу су у току радови на водоводној мрежи због којих прекид у снабдевању водом имају корисници у деловима Сувоборске и Улице Иве Лоле Рибара, као и у делу насеља Ивице. Нормализација водоснабдевања се очекује до 14 часова.

До краја септембра обустављен саобраћај на деоници Лучани – Лис

Због оштећења на систему за одводњавање кроз тунел Брђани, у смеру ка Београду, затворена је возна трака а саобраћај се одвија претицајном траком. На деоници ауто-пута између петљи Таково и Прељина, изводе се радови на замени одбојне ограде због којих се од 7 до 15 часова затвара претицајна трака, у смеру ка Прељини. Радови ће […]

У току поправка кварова на водоводној мрежи у Љубићу и на путу за Караулу

У Улици Савковића коса у Љубићу, код броја 110 и у Јездини на путу за Караулу, регистровани су кварови на водоводној мрежи услед пуцања цеви. Док трају радови на поправци кварова током преподнева, могућ је краткотрајан прекид у водоснабдевању.

Врнчани и Милатовићи до поподнева без струје

Због радова на замени стубова и реконструкцији мреже данас ће од 8 до 16 часова без струје бити корисници у Врнчанима, а због радова на далеководу од 10 до 14 часова струју неће имати корисници у Милатовићима.

Нега малињака након бербе важна за наредни род

Берба једнородних сорти малина у нижим пределима Чачка, Ариља и Лучана је завршена, а при крају је и на вишим надморским висинама у Ивањици. Након завршене бербе у малињацима треба обавити агротехничке и хемијске мере како би се обезбедио родни капацитет за наредну годину и продужио животни век засада, каже Лиљана Стојковић Јовановић, саветодавац за […]