Претрага
[rstr_selector]

Јучерашње невреме изазвало кварове на електромрежи у чачанским селима

Након јучерашњег невремена, у већини села на подручју Чачка има проблема са снабдевањем струјом. У Диспечерском центру Електродистрибуције Чачак кажу да су све расположиве екипе електричара на терену и раде на санирању кварова, а нормализација у снабдевању струјом се очекује у току дана.

Улица Драгослава Бојића у Љубићу без воде

Према информацији из чачанског Водовода, у Улици Драгослава Бојића у Љубићу је пукла водоводна цев због чега је дошло до прекида у водоснабдевању. Радови на санирању квара су у току и очекује се да ће бити завршени до 12 сати.

Поклон чланарина Градске библиотеке Чачак ученицима са одличним успехом

Ученици основних и средњих школа са територије Чачка, који су школску 2023/24. завршили са одличним успехом, добијају бесплатну једногодишњу чланарину Градске библиотеке „Владислав Петковић Дис”. Овај поклон могу искористити у периоду од 28. јуна до 30. септембра у Библиотеци, као и у њеним огранцима у Мрчајевцима, Заблаћу, Пријевору и Прељини.

Делови општине Горњи Милановац од јуче поподне без струје

Због квара на далеководу од јуче поподне су без струје потрошачи у милановачким селима од Шилопаја према Давидовици, Церови, Кривој Реци и Мутњу. Радови на санирању квара обављаће се у току преподнева, а нормализација у снабдевању струјом очекује се до 12 сати.