Претрага
[rstr_selector]

Бициклиста Борца Огњен Илић кандидат за одлазак на Олимпијске игре

На Првенству Србије у бициклизму, сениор Борца Огњен Илић освојио је шампионску титулу у Олимпијској дисциплини-друмска трка, а у вожњи на хронометар друго место, и самим тим је постао најозбиљнији кандидат за одлазак на Олимпијске игре. Титуле првака Србије освојили су и екипе дечака до 9 и дечака до 11 година, Дамјан Димитријевић дечаци до […]

Свечаност поводом 120 година трајања Библиотеке „Љубиша Р. Ђенић” Чајетина

Библиотека „Љубиша Р. Ђенић“ из Чајетине обележава 120 година постојања и тим поводом, од данас до 28. јуна, организује разне програме. Почетак прославе заказан је за вечерас у 19.30 часова у огранку Библиотеке на Златибору, а обележиће га беседа и приказ сабраних дела академика Мира Вуксановића. Програм се наставља и наредних дана у огранку на […]

Поједине улице у Горњем Милановцу без воде због пуцања цеви

Према информацији из ЈКП „Горњи Милановац”, због пуцања водоводне цеви тренутно су без воде корисници у улицама Петра Кочића, Краљице Драге, делу Николе Луњевице и Улици 7. јула ка граду. Нормализација водоснабдевања се очекује у преподневним сатима.

Каона без струје због квара на далеководу

Како саопштавају из погона Електродистрибуције Гуча, јутрос су због квара на далеководу без струје корисници у Каони. Радови на поправци квара су у току, а нормализација снабдевања струјом се очекује у току преподнева.

Цело подручје Рудника сутра током дана без струје

У Горњем Милановцу данас нема планских искључења струје а ни кварова на мрежи, тако да је снабдевање корисника за сада уредно. Сутра ће због планираних радова на ревизији трафостанице од 9 до 14 часова без струје бити цело подручје Рудника.

Најава искључења струје на подручју Чачка

Данас ће се изводити радови на замени стубова и реконструкцији мреже због којих ће до 16 часова без струје бити корисници у Рошцима, Врнчанима, Цагањама и Јанчићима, а од 9 до 11 сати корисници у делу Кулиноваца, изнад касарне, који се напајају са трафостанице „Которац“.