Претрага
[rstr_selector]

Промоција нових публикација Епархије жичке у Храму Вазнесења Господњег у Чачку

У Храму Вазнесења Господњег у Чачку у среду 12. јуна биће организована промоција нових публикација Епархије жичке. На промоцији ће говорити Вук Даутовић са Философског факултета у Београду, Милош Тимотијевић из Народног музеја Чачак, као и протојереји Слободан Јаковљевић и Ђорђе Лазаревић испред Храма Вазнесења Господњег. Промоција ће бити одржана у просторијама Храма, са почетком […]

Концерти ученика Музичке школе у Чачку

Музичка школа „Др Војислав Вучковић” Чачак вечерас и сутра организује концерте својих ученика. Вечерас наступају камерни састави, хорови и оркестри ученика основне и средње школе, уз пратњу ученица балетске школе „Лујо Давичо”, а сутра увече на репертоару је концерт солиста. Концерти се обе вечери одржавају у просторијама Музичке школе, са почетком у 19 часова.

Концерт дечјег хора „Ирмос” сутра у Културном центру Чачак

Поводом Спасовдана, храмовне и градске славе града Чачка, дечји хор „Ирмос” приредиће у среду 12. јуна концерт под називом „Наше небо и у њему град”. На репертоару ће бити мелодије различитих жанрова – од духовних и етно композиција, преко филмске, популарне и рок музике. Концерт се одржава у Културном центру Чачак, са почетком у 20 […]

Горњи Бањани и Бело Поље тренутно без струје

На подручју Горњег Милановца, без једне фазе су корисници у Горњим Бањанима и Белом Пољу. Радови на санацији квара су у току, а успостављање уредног електроснабдевања очекује се до поднева.

ЈКП „Горњи Милановац”: Апел грађанима да рационално користе воду

Због лоше хидролошке ситуације и смањене испоруке воде са регионалног водосистема „Рзав”, у постројењу у Горњим Бањанима дошло је до смањења расположивих количина воде за подручје Горњег Милановца. Из Јавно-комуналног предузећа у овом граду апелују на суграђане да рационално и наменски користе воду са водоводних система.

Део Јанчића и данас без струје до поподнева

Из Диспечерског центра Електродистрибуције Чачак обавештавају да ће због планираних радова, данас од 8 до 16 часова без струје остати корисници у Јанчићима који се напајају са трафостанице Јанчићи 1, извод за Теофиловиће.