Претрага
[rstr_selector]

ЈКП „Горњи Милановац”: Бесплатно одлагање отпада сваког радног дана на депонији „Вујан”

Јавно-комунално предузеће „Горњи Милановац” апелује на суграђане да се придржавају правилног одлагања отпада, будући да је неправилно и неодговорно управљање отпадом често извор заразе и загађења животне средине. С тим у вези, наводе да се отпад може одложити самостално и бесплатно на депонији „Вујан”, сваког радног дана, у периоду од 6 до 14 часова.

Прекид у водоснабдевању због радова на Брезанском цевоводу

Због радова на водоводној мрежи на Брезанском цевоводу, из Јавно-комуналног предузећа у Горњем Милановцу обавештавају да прекид у снабдевању водом имају потрошачи у Бершићима, Такову, Клатичеву и потрошачи до Резервоара Поњавићи. Завршетак радова и нормализација водоснабдевања очекују се до 13 часова.

Рок спектакл у оквиру фестивала уметности „Маглич” сутра на Градском тргу у Краљеву

Традиционални фестивал уметности „Маглич”, у организацији Културног центра „Рибница” Краљево, сутра се затвара музичким спектаклом на краљевачком градском тргу. Уз диригента Федора Вртачника, у програму учествују мешовити хор и оркестар Опере Српског народног позоришта, Новосадски биг бенд и вокални солисти Бојана Стаменов, Зоран Шандоров, Маттиа Занатта и Никола Мијић. На репертоару су највећи светски рок […]

Промоција књиге „Цветни механизам” вечерас у Градској библиотеци Чачак

На репертоару библиотеке „Владислав Петковић Дис” у Чачку вечерас је промоција књиге Ане Ранђић под називом „Цветни механизам”. Поред ауторке која ће представити своју збирку лирских записа о пролазности времена, публици ће се обратити Милан Громовић, аутор поговора, а Алекса Радовановић ће употпунити програм извођењем музичких нумера на акустичној гитари. Промоција почиње у 19 часова.

Планска искључења струје на подручју Чачка и Горњег Милановца

Из Електродистрибуције Чачак обавештавају да ће због радова на мрежи данас од 8 до 16 часова без струје остати корисници у Рошцима, Врнчанима и Јанчићима. На подручју Горњег Милановца, од 9 до 14 часова струју неће имати делови улица Војводе Милана, Хероја Дражевића и апотека „Грал”.