Претрага
[rstr_selector]

ЈКП „Горњи Милановац”: Прекид у снабдевању водом корисника са Брезанског система

Из ЈКП „Горњи Милановац” обавештавају да због пуцања водоводне цеви прекид у снабдевању водом имају корисници који се снабдевају са Брезанског система, односно корисници у Доњим Бранетићима, Љеваји, Такову, Савићима, Врнчанима, Лозњу, Бершићима, као и корисници на Мачковом путу. Нормализација у снабдевању водом очекује се у току дана.

Компанији „Унипромет” потребни радници и возачи-монтажери на терену

Компанији „Унипромет” из Чачка хитно потребни радници и возачи-монтажери на терену. Хотелски смештај и храна обезбеђени. Заинтересовани за ове послове додатне информације могу добити позивом на 062/805-26-22.

JKP „Ивањица”: Најава искључења воде због радова на мрежи

ЈКП „Ивањица” обавештава кориснике у Улици Милинка Кушића, од Туристичке организације до центра града, и у Улици Мајора Илића, да ће у четвртак 6. јуна у периоду од 10 до 14 часова доћи до прекида у снабдевању водом за пиће због испитивања новог цевовода. За најнужније потребе за пијаћом водом биће обезбеђена ауто-цистерна.

Део Прислонице од синоћ без воде, санација квара у току

Због пуцања водоводне цеви од јуче поподне су без воде потрошачи у Прислоници. Ради се на санацији квара а завршетак радова и нормализација у водоснабдевању се очекују до поднева. Радови на мрежи се изводе и код ауто-базе у Коњевићима, али се не планира искључење потрошача са система.

ЈП „Путеви Србије”: Српским тагом од данас и кроз Црну Гору

Корисници српских таг уређаја за електронску наплату путарине од данас могу користити уређаје и у Црној Гори, односно на ауто-путу Подгорица-Колашин и тунел Созина, обавештавају из Јавног предузећа „Путеви Србије”, уз напомену да је најпре потребно извршити преконфигурацију и регистрацију уређаја. Све информације о начину преконфигурације и регистрације новог тага могу се преузети на страници […]

Искључења са електромреже на подручју Чачка

Према информацијама из Електродистрибуције, данас од 8 до 15 часова без струје ће бити корисници у Пријевору који се напајају са трафостанице „Црпна станица Пријевор”, затим део Међувршја, Пеичина кривина, који се напаја са трафостанице Брана, и део Видове који се напаја са трафостаница Брљова бара и Јаковљевићи. Од 8 до 16 часова струју неће […]