Претрага
[rstr_selector]

Успорен саобраћај на ауто-путу Милош Велики у зони петље Љиг

Из ЈП „Путеви Србије” обавештавају да се на ауто-путу Милош Велики у зони петље Љиг, код укључења из Љига ка Београду, саобраћај одвија отежано због саобраћајне незгоде. Возна и зауставна трака су затворене, а саобраћај се одвија претицајном траком. Екипе су на терену, а возачима се саветује да прилагоде брзину кретања условима на путу.

Део Лисица од јуче без струје, санирање квара у току

Због квара на нисконапонској мрежи на територији Драгачева, од јуче је без струје део Лисица, заселак Кукићи. Према речима дежурног диспечера у погону ЕЛД Гуча, радови на санирању квара обављаће се у току преподнева, а нормализација снабдевања струјом очекује се у току дана.

Леушићи и део Kоштунића без струје до поподнева

Из погона Електродистрибуције Горњи Милановац за данас су најавили радове на раскресу растиња у близини далековода због којих ће од 9 до 16 часова без струје бити Леушићи и део Коштунића према Чековића млину.

У току утврђивање квара на водоводној мрежи у Кулиновцима

Према информацији из чачанског Водовода, на територији града нема кварова, а у Кулиновцима је регистрован квар на водоводној мрежи због којег је дошло до прекида у водоснабдевању. Радници овог предузећа тренутно утврђују локацију квара како би могли да почну са радовима на његовом санирању.